300 гр аҡ сыр, 200 гр ветчина, 100 гр сәтләүек, бер аҙ укроп, бекон тәме сыҡҡан ваҡ крекер-печенье, тәменә ҡарап майонез, тоҙ, һарымһаҡ, баҙам (миндаль).
Сыр менән укроп, һарымһаҡ, майонез һәм тоҙҙо блендерға һалып өйрөлтәбеҙ. Ветчинаны шаҡмаҡлап турайбыҙ. Сырлы ҡатнашма менән туралған ветчинаны, иҙелгән сәтләүекте тоҙлап бутайбыҙ ҙа, 15-20 минутҡа һыуытҡысҡа ҡуйып торабыҙ. Баҙамды духовкала 15 минут (болғатып торорға онотмайбыҙ) йә 3 минут микроволновкала киптереп алабыҙ.
Әҙер ҡатнашманы һыуытҡыстан алабыҙ һәм тәрилкәгә тубырсыҡ формаһында теҙеп һалабыҙ. Баҙамды төртөп сығып биҙәйбеҙ. «Тубырсыҡ» салаты тирәсен укроп һәм печенье менән биҙәйбеҙ.
Сығанаҡ - "Һаҡмар" гәзите
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 1