შაქარი125 გ
ქიშმიში100 გ, (ხორცსაკეპში გატარებული)
ფქვილი140 გ
სოდა1 ჩ.კ
კრემი
შესქელებული რძე1/2 ქილა
ნაღები 35 %250 გ
დაფქული ნიგოზი
ტაბულა
გავაცალკევოთ გული და ცილა. ცილით და შაქრის ნაწილით გავაკეთოთ ბეზე, ცალკე ავთქვიფოთ გულები დარჩენილ შაქართან ერთად. დავამატოთ რძე, სოდა, ფქვილი, ქიშმიში და ფრთხილად შევურიოთ ბეზე.
ფორმას (17ხ25) დავაფინოთ პერგამენტი და ჩავასხათ ცომი. გამოვაცხოთ 180 გრადუსზე დაახლოებით 25 -30 წუთი. გავაციოთ და გავჭრათ ორ ფენად . ან ცალ-ცალკე გამოვაცხოთ ორი ფენა. გვერდები ჩამოვუსწოროთ და დავფხვნათ ზემოდან მოსაყრელად.
ავთქვიფოთ ნაღები, შევურიოთ შესქელებული რძე. ეს კრემი წავუსვათ ორივე ფირფიტას და მოვაყაროთ მოხალული, დაფქული ნიგოზი. ზედა ფენას, ნიგოზთან ერთად ნაფხვენებიც მოვაყაროთ
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 1