Предыдущая публикация
Шигырь , хикәя, афиша, киңәшләр
БЕЛӘ ИДЕГЕЗМЕ?
КИЕМДӘ һәм БАШКА ӘЙБЕРЛӘРГӘ ЭЛӘККӘН ТАПНЫ НИЧЕК БЕТЕРЕРГӘ?
Кер сабыны май, буяу, кипкән пычракны чистарта.
• “Аспирин” чирәм, тир, кетчуп, балчыкны бетерә.
• Нашатырь спирты тир, май, каләм эзен агарта.
• Тоз һәм чәй содасы шоколад, тирдән яхшы.
• Водород перекисе — кан, күгәргән эзләрне, күптәнге пычракларны ала.
• Лимон кислотасы яки аш серкәсе җиләк, сок, кетчуп тапларына яхшы.
• Чистартылган бензин майлы буяуларны бетерү өчен куллаңыла.
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев