🌸🌸Кыска, ләкин БИК КИРӘКЛЕ ДОГА👇🏻
Көн саен Аллаһының рәхмәте белән уянабыз, киенеп, ашап, эшкә ашыгабыз. Тормышыбызны мул итәргә тырышып яшибез.
Ләкин еш кына шөкер итәргә онытабыз. Алай гына да түгел, ризасызлык белдерәбез: җитәрлек дәрәҗәдә сәламәт, бай, матур түгелбез дибез.
Мал-мөлкәт булсын өчен, тырышлык куярга кирәк. Һичшиксез, тормыш юлы җиңел сәфәрләрдән түгел, монда сикәлтәсе дә була. Яшәгән йортның киң, ризыгыбызның мул булуны теләсәк, шушы доганы кылырга кирәк:
🤲🏻 «Аллаһүммә-гъфирлий зәнбий үә үәссиг лий фий дәәрий үә бәәриклий фий ризкый».
🤲🏻 «Йә, Аллаһым, кичер мине, киң вә шатлыклы кыл яшәгән йортымны һәм миңа насыйп булган тормышымны бәрәкәтле ит!»
Нам нужны: - 800 гр фарша - 1 луковица - 1 болгарский перец - пучок кинзы - соль/перец по вкусу - 1 ч ложка паприки - 1/2 ч ложки сухого чеснока - 1 ч ложка сухого базилика - 1 ч ложка кумина (зиры). По желанию зиру можно размять в ступке - 100 мл воды Запекаем при 190° 30-35 минут. Для маринованного лука: - 2 головки лука (у меня красный) - 250 мл воды (я использую кипяченую комнатной температуры) - 4 ст ложки уксуса (9%) - 1 ч ложка соли - 1 ч ложка сахара Подписывайтесь, ставьте класс и сохраняйте рецепт себе. Всем добра и здоровья! С любовью Алена «Мама готовит».
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев