Предыдущая публикация
✅Иттарткыч аша 2 кг помидор, 5-6 болгар борычын чыгарабыз.
✅3 кг ташкабакны шакмаклап турыйбыз.
✅Шуларны барысын бергә 2 аш кашыгы тоз, 1,5 стакан шикәр комы, 0,5 стакан көнбагыш мае, борыч, канәфер кушып, болгатып, кайнарга куябыз.
✅Кайнап чыккач, 30 минут пешерәбез. Соңыннан угычтан уылган сарымсак белән әче борычны туглап, стерильләштергәннән банкаларга тутырып, каплап куябыз.
‼️Шушы рецепт белән 4 литр тирәсе салат чыга.
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев