Предыдущая публикация
Բաղադրություն:
6 ձու,
1 բաժակ շաքարավազ,
0,5 լիմոն,
1 բաժակ ալյուր,
0,5 թգ.սոդա,
250 գր. ելակ,
թթվասեր,
Պատրաստման եղանակ:
6 ձուն 15 րոպե հարել, խառնել 1 բաժակ շաքարավազ, նորից հարել: Զանգվածին ավելացնել կես կիտրոնի կեղև և մի կես թեյի գդալ էլ հյութից, մի բաժակ ալյուր և կես թեյի գդալ սոդա: Լավ հարելուց հետո լցնել յուղած թիթեղի մեջ և դնել ջեռոցը: 250 գր. ելակը մաքրել, լվանալ, վրան շաքարավազ ցանել և թողնել: Խմորեղենը մատուցելիս մակերեսը ծածկել թթվասերով, վրան լցնել ելակի հյութը, իսկ պտուղները գեղեցիկ շարել վրան: Թարմ ելակի փոխարեն կարելի է օգտագործել մուրաբա, ինչպես ելակից, այնպես էլ պտուղներից:
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 4