պատրսատման եղանակը՝
խմոր- 5-6 բաժակ ալյուրի բուրգ սեղանի վրա, 2 տուփ՝500 գրամ մարգարինը կտրատում ենք մեջը: Սկսում ձեռքերով այնքան տրորել ու ափերի միջով անցկացնել, որ երկուսն իրար հետ ալրանման շաղախ դառնան: Մեջտեղը փոս ենք անում և մի բաժակ մածունը մի գտալ սոդայի հետ լցնում, նորից ձեռքով սկսում ենք կամց մածունն ու շաղախը խմոր սարքել, հունցում ենք այնքան, որ համասեռ, գեղեցիկ և չկպչուն կամ քիչ կպչուն խմոր դառնա: Բաժանում ենք 3 գնդի դնում մի կողմ:
խորիզ - 3 ճաշի գտալ հալած յուղը մի բաժակ շաքարավազի հետ այնքան ենք տրորում ձեռքերով, որ փրփրի ու շաքարավազը մեջը շատ չզգացվի, ավելացնում ենք վանիլ և 2 ճ.գ. ալյուր: Բաժանում 3 մասի…
Խմորը բացում ենք ուղղանկյան տեսքով ամբողջ մակերեսին հավասարապես քսում խորիզը բոլոր ծայրերից մի քիչ ծալում ենք ներս, հետո փաթաթում ռուլետի նման, կտրատում պատառաքաղով նախշեր անում, քսում ձվի դեղնուց և դնում ջեռոցը:
Բարի ախորժակ:
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 7