Բաղադրությունը`
Թթվասեր 800 գրամ (200 գրամ խմորի մեջ + 600 գրամ կրեմի)
Կարագ 200 գրամ
Ալյուր 3 բաժակ
Բալ 600 գրամ
Շաքարի փոշի 120 հրամ (կրեմի համար)
Վանիլին
Սոդա 1 թեյի գդալ
Շաքարավազ միջուկի համար ըստ ճաշակի
Խնձորի քացախ 0.5 թեյի գդալ
Կոկոսի փաթիլներով 50 գրամ (զարդարելու համար)
Պատրաստման եղանակը`
1.Պատրաստեք բոլոր բաղադրիչները, ցանկալի է որ բոլորը լինեն սենյակային ջերմաստիճանի;
2.Խառնել կարագը թթվասերը հետ, աստիճանաբար ավելացնել այլուրը, սոդան:Խմորը ստացվում է փափուկ և էլաստիկ:Դնել սառնարան 2 ժամով , երեսը փակել սննդային թղթով:
3.Այդ ընթացում պատրաստել միջուկը:
4.Եթե չունենք սառեցրած բալ, կարող եք օգտագործել պահածոյացված, հանել և թողնել որ ամբողջովին հյութը քամվի:
5.Խմորը բաժանել գնդերի:
6.Յուրաքանչյուր գունդ գրտնակել , մեջը դնել բալ, վրան շաղ տալ շաքարավազ և փակել :
7.Դնել կլոր տապակի մեջ և թխել նախապես տաքացրած 200 աստիճան ջեռոցում մոտ 20 րոպե:
8.Հանել ջեռոցից և թողնել սառչի:
9.Թթվասերը հարել շաքարի փոշու հետ և քսել յուրաքանչյուր շերտին :
10. Թողնել 30 րոպե , այնուհետև դնել սառնարան ամբողջ գիշեր:
11 Զարդարել կոկոսի փաթիլներով:
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 6