Բաղադրիչներ՝
Կարագ՝ 150 գր.
Շաքարավազ՝ 150 գր.
Կաթ՝ 100 մլ
Կակաո ՝ 5 ճ.գ
Հավկիթ՝ 2 հատ
Փխրեցուցիչ՝ 2 թ.գ.
Ալյուր՝ 200-250 գր.
Կրեմի համար`
Թթվասեր՝ 5 ճ.գ (20 % յուղայնության)
Կակաո՝ 4 ճ.գ.
Շաքարավազ՝ 4 ճ.գ.
Կարագ՝ 1 ճ.գ.
Պատրաստման եղանակը`
Կաթսայի մեջ լցնել կարագը, կակաոն, շաքարավազը և կաթը: Հասցնել եռման աստիճանի և վերցնել կրակի վրայից: Թողնել, որ պաղի: Պաղած զանգվածի վրա ավելացնել 2 հատ հավկիթ և հարել: Ավելացնել ալյուրը և փխրեցուցիչը: Պետք է ստացվի ոչ շատ պինդ խմոր: Կեքսի համար նախատեսված ամանների վրա մի փոքր կարագ քսել և 2/3 լցնել խմորով: 180 ջերմաստիճան ջեռոցում եփել 20-25 րոպե: Կրեմի համար կաթսայի մեջ խառնել թթվասերը, կակաոն, շաքարավազը և կարագը: Դնել կրակին և հասցնել եռման: Հենց սկսեն պղպջակներ երևալ, կրակից վերցնել: Թողնել, որ պաղի: Կրեմը քսել կեքսերի վրա և մատուցել թեյի կամ սուրճի հետ: Բարի ախորժակ:
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев