Предыдущая публикация
Բաղադրիչներ.
կաղամբ – 1/4 գլուխ,պղպեղ( ցանկալի է՝ տարբեր գույնի) – 2 հատ
հավի կրծքամիս – 200 գ
կանաչ սոխ
կանաչի ըստ ճաշակի
աղ
սև պղպեղ
թթվասեր – 5-6 ճ/գդ
սխտոր – 1-2 ատամիկ
մանանեխ:
Պատրաստման եղանակը.
հավի կրծքամիսը եփել, կաշին և ոսկորները հեռացնել, միսը կտրատել երկարավուն: Պղպեղները լվանալ, կտրատել երկար շերտերով: Կանաչին, սոխը մանրացնել: Սխտորը ճզմել, խառնել թթվասերին, աղ, պղպեղ անել, ավելացնել մի փոքր մանանեխ, լավ խառնել: Կտրատված բաղադրիչները լցնել խորը ամանի մեջ, ավելացնել սոուսը: Ցանկալի է՝ պատրաստել մատուցելուց անմիջապես առաջ: Բարի ախորժակ:
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев