Предыдущая публикация
Բաղադրությունը
ապխտած երշիկ 200գրամ
պղպեղ 500գրամ
կարմիր լոբի 400գրամ
սոխ 1գլուխ
ձեթ 6 ճաշի գդալ
հազարի տերևներ 1փունջ
կանաչի 1փունջ
քացախ 1ճաշի գդալ
սխտոր
աղ
սև պղպեղ
Պատրաստման եղանակները
Պահածոյացված լոբին սառը ջրով լվանալ, թողնել քամվի: Սոխը մաքրել, մանրացնել, սխտորը ճզմել: Ավելացնել քացախ, կանաչի, սխտոր և բուսայուղ: Լոբին խառնել ստացված սոուսին, թողնել 30րոպե: Երշիկը կտրատել երկար շերտերով, իսկ պղպեղը խորանարդիկներով: Երշիկն ու պղպեղը լցնել լոբու վրա: Հազարի տերևները լվանալ, չորացնել, շարել մատուցվող ափսեյի մեջ:
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев