Предыдущая публикация
Баллы борыч, помидор, суган. Маринад өчен: 3 л суга 3 аш кашыгы тоз, 7 аш кашыгы шикәр, хуш исле борыч, дәфнә яфрагы, 1 стакан 9 процентлы аш серкәсе
Банканы парда тотып алабыз. Төбенә яшел тәмләткечләр, сарымсак салабыз, 3 аш кашыгы көнбагыш мае агызабыз. Борыч, помидор, боҗралап туралган суган тутырабыз. Өстенә маринадны коеп, банканы 10 минут су тутырылган кәстрүлдә кайнатып чыгарабыз.
Тулырак: https://shahrikazan.ru/news/kish-tabyish/stl-tulyi-syiy-nigmt-yne-bezg-blge
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев