Предыдущая публикация
Следующая публикация
Закрыть
Свернуть поиск
Сервисы VK
Mail
Почта
Облако
Календарь
Заметки
VK Звонки
VK Почта
ТВ программа
Погода
Гороскопы
Спорт
Ответы
Авто
Леди
ВКонтакте
Ещё
Войти
Мы используем cookie-файлы, чтобы улучшить сервисы для вас. Если ваш возраст менее 13 лет, настроить cookie-файлы должен ваш законный представитель.
Больше информации
Разрешить все
Настроить
Главная
Увлечения
Видео
Группы
Люди
Публикации
Игры
Подарки
Помощь
Сменить язык
русский
English
Беларуская
ქართული
українська
Татар теле
Қазақ тілі
Հայերեն
O'zbek tili
Română (MD)
Azərbaycan dili
Română (RO)
Türkçe
Левая колонка
Anahit Argamanyan
Спитак
2 марта (49 лет)
Подробнее
Добавить в друзья
Написать
Последний визит: 14 апр 2019
Фотографии
Музыка
Все фотографии
Фильтр
Заметки
Увлечения
Anahit Argamanyan
3 фев 2019
Поделилась темой
Кулинария и рецепты
Խաչապուրի
...
9 комментариев
93 раза поделились
1.3K классов
Комментировать
0
Класс
Anahit Argamanyan
3 фев 2019
Поделилась темой
Кулинария и рецепты
ՏՈՐԹ <ՄԱՐՍ> ----Անհրաժեշտ է--- 3 հատ ձու, 2 բաժակ պեսոկ, 150 գր կարագ, 2թեյի գդալ քացախ, 1 թեյի գդալ սոդայի հետ- 1 ճաշի գդալ մեղր, 2 բաժակ ալյուր ----- եփել գոլորշու վրա 15 րոպե--Գոլորշու վրայից հանել , ավելացնել այնքան ալյուր, որ ստացվի փափուկ , ձեռքերին չկպչող և գրտնակվող խմոր---այսինքն որ գրտնակել լինի---Խմորը բաժանել 3 մասի և թխել- 3-րդ շերտը կարելի է մի քիչ փոքր անել----ՄԻՋՈՒԿԸ-.
...
10 комментариев
72 раза поделились
1.3K классов
Комментировать
0
Класс
Anahit Argamanyan
2 фев 2019
Поделилась темой
Кулинария и рецепты
Պատրաստում ենք հայկական փախլավա Անհրաժեշտ է`1 տուփ շերտավոր խմոր4 բաժակ մանրացրած ընկույզ200 գրամ կարագ1 թեյի գդալ դարչին2 բաժակ մեղր3 թեյի գդալ վանիլինի էքստրակտ1/2 բաժակ ջուր1/2 բաժակ շաքարավազ Պատրաստման եղանակըՏապակեք ընկույզը` ավելացնելով մի-փոքր դարչին: Բարակ տարածեք շերտավոր խմորը և տեղադրեք կարագով քսած տապակին: Ապա ընկույզը ցանեք խմորի վրա և փակեք խմորի մյուս շերտով: Կրկնեք շերտերը երեք անգամ: Խմորի վերևի շերտը կտրատեք շեղանկյուններով: Տապակեք 15-20 րոպե: Առանձին թավայի մեջ լցրեք մեղրն ու ավելացրեք կարագը, այնուհետև ավելացրեք շաքարավազը: Ավելացրեք վանիլինի էքստրակտն ու մի քիչ ջուր: Տաքացրեք զանգվածը անընդհատ խառնելով: Այն բանից հետո, երբ հանեք փախլավան ջեռոցից` մեղրի սիրոպը լցրեք դր
6 комментариев
64 раза поделились
926 классов
13 классов
Поделились: 2
Комментировать
2
Класс
Anahit Argamanyan
2 фев 2019
Поделилась темой
Кулинария и рецепты
Թխվածք Կանացի Համառություն:ԲաղադրությունըԽմորի համար`
...
8 комментариев
109 раз поделились
1.5K классов
Комментировать
0
Класс
Anahit Argamanyan
1 фев 2019
Поделилась темой
Кулинария и рецепты
2 ճ.
...
15 комментариев
141 раз поделились
1.9K классов
Комментировать
0
Класс
Anahit Argamanyan
31 янв 2019
Девочки, если Вам сегодня не подарили цветов… Тогда держите, это Вам!
otcrytki.com
Комментировать
0
Класс
На этом пока всё
Войдите в ОК
, чтобы посмотреть всю ленту
Друзья
79
ONLINE GNUMNER MARI
Ереван
Карен Митичян
Самара
ORIGINAL Style Araqum bolor erkrner
Ереван
11 22
Степанаван
---- ----
Ереван
Все друзья
20 подписчиков
Группы
229
Лучшие рецепты
14553 подписчика
вкусные рецепты
26556 подписчиков
ШКАТУЛКА ПОЗИТИВА
49171 подписчик
Женский взгляд на жизнь - лайфхаки кулинария дом
33829 подписчиков
Сундук знаний
163155 подписчиков
Все группы
Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы посмотреть больше фото, видео и найти новых друзей.
Войти
Зарегистрироваться