2 кг алма, 1 стакан су, 300 гр песок пешерәбез.
Алманы чистартып, үзәкләрен алып.
Икенче юлы кабыгын әрчеп эшләп карыйм әле.
Алмаларны 25 минут тирәсе пешерәсе изелгәнче.
Пешкәч блендер белән изәбез, 380 гр Гост сгущенка белән болгатып, тагы кайнатып, сикертеп алабыз.
Бу рецептны беренче ясавым.
Минем алмалар карангы кызгылт, яшкелт төстә иде, төсен бик алып бетерә алмады сгущенка. Сары алмалардан ак төстә, матур чыга пюре. Кабыгын әрчеп эшләгез, иренмәгез.
4 банка 0,5 чыкты минем.
Марьям Миннегулова
***или
Яблочное пюре « нежность» мин 5 кг алмадан +300 гр песок + банка сгущенки ( куе булса- су салырга була) (Голфия рецепты)
*******************
"2кг.яблок очистить от сердцевины и кожуры + 1 стакан воды + 300 гр. сах. песка и варить около 25 мин.
Разваренные яблоки пробить блендером, добавить ГОСТ сгущенку 380 гр. и довести до кипения.
Выход: 4 банки по 0.5л.
Если яблоки желтого цвета, то пюре красивого светлого цвета получается.
На этот раз яблоки были темно-красные и зеленые, поэтому сгущенка не смогла изменить цвет.
Кожуру обязательно чистить"
Присоединяйтесь к ОК, чтобы посмотреть больше фото, видео и найти новых друзей.
Комментарии 2