ՍԱ ԷԼ ԻՄ ՏՈՐԹ ՄԻԿԱԴՈՆ......Սիրում եք?-Ուրեմն սկսենք պատրաստել միասին!!!!!!!!!!--- ---Բաղադրիչներ. ձու – 2 հատ, շաքարավազ – 200 գ, կարագ – 450 գ, թթվասեր – 200 գ, խտացրած կաթ -400 գ, կակաո – 3 ճ.գդ., ալյուր – մոտ 400 գ Վերցնել ձվերը և 250 գրամ կարագ: Ավելացնել շաքարավազը: Գդալով խառնել մինչև միատարր զանգված ստացվի: Ավելացնել թթվասերը: Աստիճանաբար լցնել ալյուրը, կստացվի փափուկ խմոր: Խմորը պետք է չկպչի ձեռքերին և հեշտ բացվի: Բաժանել վեց մասի:Բարակ բացել շերտերը և առանձին-առանձին թխել 15-20 րոպե 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում: Պատրաստել կրեմը. ---200 գրամ կարագը հարել: Ավելացնել եփած խտացրած կաթը: Հետո ավելացնել կակաոն: Քսել շերտերին: Վրան ցանել քերած շոկոլադ: Դնել սառնարանը: Շատ համեղ է: Մատուցում ենք փոքր կտորներով կտրատված և հատուկ ( կեքսերի համար նախատեսված )թղթերի մեջ դրված
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 8