Предыдущая публикация
✅Занжабил. Занжабилнинг бир нечта ингичка бўлакларини кесиб олинг ва устига қайноқ сув қуйинг. Овқатдан олдин олинг, шунчаки шакар қўшмасдан ичинг.
✅Қатиқ ичинг. Шуни ёдда тутингки, қатиқ табиий бўлиши, мева қўшимчалари ва жуда ёғли бўлмаслиги керак.
✅Юлаф (Овсянка) ёрмаси жиғилдон қайнашида ёрдам беради, лекин уни сувда, ёғсиз сут ёки бодом сутида пиширган маъқул. Қўшимча таъсир қилиш учун бўтқага банан бўлакларини қўшишингиз мумкин.
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев