Для приготування знадобиться:
Огірки - 4 кг
Цукор - 1 склянка
Оцет 9% - 1 склянка або оцет 70% - 2 ст. л.
Олія рослинна - 1 склянка
Вода - 1 склянка
Часник - 1 головка
Перець мелений - 1 ст. л.
Гірчиця суха - 2 ст. л.
Сіль - 3 ст.л.
Приготування:
1. огірки миємо і ріжемо на чотири частини вздовж.
2. Змішуємо цукор, сіль, перець, суху гірчицю. Перемішуємо.
3. Кладемо в огірки.
4. Додаємо рослинну олію, воду, оцет. Перемішуємо.
5. Часник чистимо, подрібнюємо, додаємо в огірки. Перемішуємо і залишаємо на 3 години.
6. Розкладаємо огірки в 0,5 банки. Огірки в гірчичній заливці.
7. Заливаємо соком.
8. Банки ставимо в каструлю, вистеливши попередньо дно бавовняним рушником. Стерилізуємо огірки 15 хв з моменту закипання води, прикриваємо банки стерилізованими металевими кришками.
9. Потім салат з огірків із гірчицею закручуємо кришками, перевертаємо кришками донизу, укутуємо до охолодження.
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 3
Простые рецепты
https://t.me/Food_Doo