Інгредієнти:
Вафлі квадратні – 1 упаковка.
Желе полуничне – 1 упаковка.
. . . . . .
Желе аґрусове – 1 упаковка (можна замінити ківі).
Желе лісові ягоди – 1 упаковка.
Вершки (від 30%) – 500 мл.
Приготування:
Полуничне желе розводимо відповідно до інструкції на упаковці, охолоджуємо та ставимо у холодильник поки не почне густіти.
Аґрусове желе (якщо не можете знайти – візьміть ківі) розчиняємо у ¾ склянки води, залишаємо охолоджуватися. Збиваємо 250 мл добре охолоджених вершків, тонкою цівкою вливаємо в збиті вершки охолоджене желе, не припиняючи збивати.
Форму застеляємо фольгою, розрізаємо вафлі за розміром форми, кладемо (в один шар) на дно форми. Виливаємо вершкову масу та ставимо в холодильник до повного застигання.
Зверху на застиглі вершки викладаємо густіюче полуничне желе, вирівнюємо. Відправляємо в холодильник до повного загустіння.
Желе лісова ягода розчинаяємо у ¾ склянки води і залишаємо охолоджуватися. Збиваємо решту вершків і тонкою цівкою вливаємо охолоджене желе, постійно збиваючи. Заливаємо масу в форму зверху на полуничне желе.
Знову ріжемо вафлі та викладаємо зверху на вершки, трішки притискаємо. Ставимо в холодильник на кілька годин.
Розрізуємо на невеличкі порційні шматочки та подаємо до столу.
Смачного!
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев