Предыдущая публикация
թթվասեր, 1 թ.գ. սոդա, 0.5 բաժակ շաքարավազ և 2 բաժակ ալյուր, ոչ պինդ խմոր անել, բաժանել 2 մասի և թխել:Նորից նույնը կրկնել ավելացնելով 2 ճաշի գդալ կակաո, բաժանել 2 մասի և թխել: Խմորը բացել ձեռքերով տապակի չափով և թխել նախօրոք տաքացված ջեռոցում / թխում է շատ շուտ, 6-7 րոպեում, երեսը չպետք է վարդագույնի/: Կրեմ - 600գ. թթվասեր, 1 բաժակ շաքարավազ, 250 գ. կարագ, մանր կտրտած ընկույզ, լավ խառնել և քսել շերտերին, վերին շերտին քսել գլազուր / կարելի է ձևավորել նաև շոկոլադե քեուկով/:Բարի ախորժակ
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 10