Предыдущая публикация
1 стакан су, 450 гр он, 1 пакет (10 гр) коры чүпрә, 1әр аш кашыгы тоз, шикәр комы, 2 аш кашыгы зәйтүн мае.
Җылы суга тоз, шикәр, чүпрә, онның яртысын салып болгатабыз. Катнашмага зәйтүн мае өстибез һәм калган онны салып болгатабыз. Камырны җылы урынга күперрегә куябыз.
Өстенә капкач яки суда чылатып алынган сөлге каплыйбыз. Камырның артыгын суыткычка да куярга була. Кирәк вакытта алып эретәсе һәм бүлмә температурасында җылытасы була.
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 2