Предыдущая публикация
დარბილებული კარაქი 200 გ
შესქელებული რძე 100 გ
კვერცხის გული 2
ვანილიანი შაქარი 1 პაკეტი
კონიაკი (რომი, ლიქიორი, ბეილისი...) 30-50 მლ
ტაბულა
დარბილებული კარაქი კარგად ათქვიფეთ, სანამ ფუმფულა მასა არ გახდება. ნელ-ნელა შეათქვიფეთ შესქელებული რძე.
ცალკე ათქვიფეთ კვერცხის გულები და ვანილიანი შაქარი გათეთრებამდე. როცა ღია ფერის ფუმფულა მასად იქცევა, ნელ-ნელა შეათქვიფეთ კრემს. ბოლოს დაამატეთ ლიქიორი ან კონიაკი.
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев