Інгредієнти для тіста жовтого
200г маргарину
200г цукрової пудри
200 г пшеничного борошна
2 чайні ложки розпушувача
8 яєчних жовтків
ванільний цукор
Потерти маргарин і збити з цукровою пудрою і ванільним цукром в пухку, поступово додаючи жовтки. Всипати борошно просіяне з порошком і ретельно перемішати. Викладаємо двох однакових дечок(22 x 26 cм) вистелених папером для випічки.
Інгредієнти для безе :
8 білків
200 г цукру
100 г подрібнених волоських горіхів
Білки збиваємо в жорсткі піки, поступово додаючи цукор, до стійкої маси.
Виконання паляниці з горіховим безе (на дві дечки):
на жовтий корж викладаємо збите бізе (половину порції на одну дечку і половину на другу)посипаєм 50 гр.тертих горіхів.пекти 30-35 хв. при температурі 180 градусів
Інгредієнти для горіхового бісквіту:
4 яйця
5 столових ложок мелених волоських горіхів
3 столові ложки панірувальних сухарів
4 столові ложки цукру
1 столову ложку борошна
½ чайної ложки порошку випічки
Білок збити до жорсткої піни з цукром, додати жовтки і перемішати акуратно. Потім висипати горіхи і хлібні крихти вимішані з порошком і пшеничним борошном. Акуратно розмішати і викласти в дечку вистелену папером для випічки. Випікати 35 хвилин при 175 градусах.
Інгредієнти для маси яблучної:
1 кг яблук
1 червоне желе
1 столова ложка вершкового масла
Очистіть яблука і натерти на грубій терці. Пасеруємо під покришкою на маслі близько 8 хвилин. Зайвий сік відціджуєм. Всипати желе і ретельно перемішати. злегка остудити .
Інгредієнти для крему:
2 чашки молока
4 яєчних жовтки
2 столові ложки борошна
2 столові ложки кукурудзяного крохмалю
1 стакан цукру
ванільний цукор
250 г вершкового масла
Борошно і яєчні жовтки розтираєм в ½ склянки молока. Іншу частина молока скип'ятимо з цукром. В кипляче молоко влити розпущену муку з молоком.Остудити. Масло перетерти на пух і додати в масу.
додатково:
300 г чорного варення смородини або джему
ВИКОНАННЯ:
корж з горіховим безе+маса яблучна
Інгредієнти для горіхового бісквіту:
4 яйця
5 столових ложок мелених волоських горіхів
3 столові ложки панірувальних сухарів
4 столові ложки цукру
1 столову ложку борошна
½ чайної ложки порошку випічки
Білок збити до жорсткої піни з цукром, додати жовтки і перемішати акуратно. Потім висипати горіхи і хлібні крихти вимішані з порошком і пшеничним борошном. Акуратно розмішати і викласти в дечку вистелену папером для випічки. Випікати 35 хвилин при 175 градусах.
Інгредієнти для маси яблучної:
1 кг яблук
1 червоне желе
1 столова ложка вершкового масла
Очистіть яблука і натерти на грубій терці. Пасеруємо під покришкою на маслі близько 8 хвилин. Зайвий сік відціджуєм. Всипати желе і ретельно перемішати. злегка остудити .
Інгредієнти для крему:
2 чашки молока
4 яєчних жовтки
2 столові ложки борошна
2 столові ложки кукурудзяного крохмалю
1 стакан цукру
ванільний цукор
250 г вершкового масла
Борошно і яєчні жовтки розтираєм в ½ склянки молока. Іншу частина молока скип'ятимо з цукром. В кипляче молоко влити розпущену муку з молоком.Остудити. Масло перетерти на пух і додати в масу.
додатково:
300 г чорного варення смородини або джему
ВИКОНАННЯ:
горіховий бісквіт + варення з смородини+крем
корж з горіховим безе+маса яблучна.
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 9