Інгредієнти:
Тісто:
500 г борошна
1 скл. цукру ( 250 мл)
200 г маргарину
2 яйця
1 жовток
1 ч. л. ванільного цукру
1 ч. л. порошку до печива
3-4 ст. л. сметани
Сирна маса:
1 кг домашнього сиру
1,5 скл. цукру
200 г маргарину
2 яйця
0,5 скл. молока
1 пак. пудингу ( 40 г)
Декор:
кокосова стружка
Тісто :
Розтерти борошно з маргарином в крихти , додати цукор, яйця, ванільний цукор, та порошок до печива. Тепер по ложці поступово додати сметану , скільки буде потрібно, щоб тісто почало триматись купи ))).
Розділити на 3 частини, розтачати в прямокутники (в мене форма 20 на 30) і спекти при 180 * 15 хв.
Сирна маса:
Сир змолоти, додати маргарин, яйця та цукор, всипати в баняк , гарно все вимішати та зварити на невеликому вогні, постійно помішуючи.
Пудинг розвести в молоці, вилити в сир і ще раз закип"ятити. Охолодити.
Коржі перекласти сирною масою, зверху посипати кокосовою стружкою.
Я форму , що випікалися коржі, виклала пергаментом і заливала коржі масою, залишила в холоді на ніч, перевернула і полила шоколадною помадкою ( 100 г шоколаду + 3 ст. л. жирної сметани).
Замість маргарину можете використовувати масло, як не шкода)))
Іншим разом середню паляничку зроблю з какао, а в сир додам якусь цитрусову цедру )))
Сирник дуже смачний, навіть не сподівалася)))
Тісто : Розтерти борошно з маргарином в крихти , додати цукор, яйця, ванільний цукор, та порошок до печива. Тепер по ложці поступово додати сметану , скільки буде потрібно, щоб тісто почало
Растереть муку с маргарином в крошку , добавить сахар, яйца, ванильный сахар и порошок для печенья. Теперь по ложке постепенно добавить сметану , сколько потребуется, чтобы тесто стало держаться кучи ))).
Разделить на 3 части, розтачати в прямоугольники (у меня форма 20 на 30) и испечь при 180 * 15 минут.
Творожная масса:
Сыр смолоть, добавить маргарин, яйца и сахар, всыпать в кастрюлю , хорошо все перемешать и сварить на небольшом огне, постоянно помешивая.
Пудинг развести в
...Ещё
Сырник переКЛАДЕНЫЙ ( вареный)
Ингредиенты:
Тесто:
500 г муки
1 стак. сахара ( 250 мл)
200 г маргарина
2 яйца
1 желток
1 ч. л. ванильного сахара
1 ч. л. порошка к печенью
3-4 ст. л. сметаны
Творожная масса:
1 кг творога
1,5 стак. сахара
200 г маргарина
2 яйца
0,5 стак. молока
1 пак. пудинга ( 40 г)
Декор:
кокосовая стружка
Тесто :
Растереть муку с маргарином в крошку , добавить сахар, яйца, ванильный сахар и порошок для печенья. Теперь по ложке постепенно добавить сметану , сколько потребуется, чтобы тесто стало держаться кучи ))).
Разделить на 3 части, розтачати в прямоугольники (у меня форма 20 на 30) и испечь при 180 * 15 минут.
Творожная масса:
Сыр смолоть, добавить маргарин, яйца и сахар, всыпать в кастрюлю , хорошо все перемешать и сварить на небольшом огне, постоянно помешивая.
Пудинг развести в молоке, вылить в творог и еще раз закип"ятити. Охладить.
Коржи переложить творожной массой, сверху посыпать кокосовой стружкой.
Я форму , что выпекались коржи, выложила пергаментом и заливала коржи массой, оставила в холоде на ночь, перевернула и полила шоколадной помадкой ( 100 г шоколада + 3 ст. л. жирной сметаны).
Вместо маргарина можно использовать сливочное масло, как не жаль)))
Другим вместе среднюю лепешку сделаю с какао, а в творог добавлю какую-то цитрусовую цедру )))
Брехня! В цбому рецепті по-перше не може бути в сирній масі маргарину, в по-друге- які ВСЬОГО 2 яйця! Мінімум 10 на 1 кг сиру. Точно по -пам"яті не скажу за решту,але цьомц рецепту НЕ ВІРЮ!!!!
Комментарии 22
Сырник переКЛАДЕНЫЙ ( вареный)
Ингредиенты:
Тесто:
500 г муки
1 стак. сахара ( 250 мл)
200 г маргарина
2 яйца
1 желток
1 ч. л. ванильного сахара
1 ч. л. порошка к печенью
3-4 ст. л. сметаны
Творожная масса:
1 кг творога
1,5 стак. сахара
200 г маргарина
2 яйца
0,5 стак. молока
1 пак. пудинга ( 40 г)
Декор:
кокосовая стружка
Тесто :
Растереть муку с маргарином в крошку , добавить сахар, яйца, ванильный сахар и порошок для печенья. Теперь по ложке постепенно добавить сметану , сколько потребуется, чтобы тесто стало держаться кучи ))).
Разделить на 3 части, розтачати в прямоугольники (у меня форма 20 на 30) и испечь при 180 * 15 минут.
Творожная масса:
Сыр смолоть, добавить маргарин, яйца и сахар, всыпать в кастрюлю , хорошо все перемешать и сварить на небольшом огне, постоянно помешивая.
Пудинг развести в
...ЕщёСырник переКЛАДЕНЫЙ ( вареный)
Ингредиенты:
Тесто:
500 г муки
1 стак. сахара ( 250 мл)
200 г маргарина
2 яйца
1 желток
1 ч. л. ванильного сахара
1 ч. л. порошка к печенью
3-4 ст. л. сметаны
Творожная масса:
1 кг творога
1,5 стак. сахара
200 г маргарина
2 яйца
0,5 стак. молока
1 пак. пудинга ( 40 г)
Декор:
кокосовая стружка
Тесто :
Растереть муку с маргарином в крошку , добавить сахар, яйца, ванильный сахар и порошок для печенья. Теперь по ложке постепенно добавить сметану , сколько потребуется, чтобы тесто стало держаться кучи ))).
Разделить на 3 части, розтачати в прямоугольники (у меня форма 20 на 30) и испечь при 180 * 15 минут.
Творожная масса:
Сыр смолоть, добавить маргарин, яйца и сахар, всыпать в кастрюлю , хорошо все перемешать и сварить на небольшом огне, постоянно помешивая.
Пудинг развести в молоке, вылить в творог и еще раз закип"ятити. Охладить.
Коржи переложить творожной массой, сверху посыпать кокосовой стружкой.
Я форму , что выпекались коржи, выложила пергаментом и заливала коржи массой, оставила в холоде на ночь, перевернула и полила шоколадной помадкой ( 100 г шоколада + 3 ст. л. жирной сметаны).
Вместо маргарина можно использовать сливочное масло, как не жаль)))
Другим вместе среднюю лепешку сделаю с какао, а в творог добавлю какую-то цитрусовую цедру )))
Сырник очень вкусный, даже не ожидала)))