Камыр өчен кирәк була (для теста)
1 пачка майсызлыгы әз булган эремчек (обезжиренный творог 1 пачку)
2 йомырка (2 яйца)
1 стакан песок (1 ст. сахара)
0,5 чәй калагы тоз (0,5 ч.л. соли)
1,5 чәй калагы чәй содасы (1,5 ч.л. соды)
Он (мука)
Крем өчен (для крема)
Ярты литр сөт (0.,5 литра молока)
1 стакан песок (1 ст. сахара)
2 йомырка (2 яйца)
1,5 аш калагы он (1.5 ст.л. муки)
200 гр ак май өй температурасында (слив. масло при комнатной температуре - 200 гр)
Эремчекне ваклыйбыз, кушабыз йомырка, тоз, песок, чәй содасын салып болгатабыз да он салып камыр әвәлибез. 1 сәг кә холод ка куябыз.
Кремны ясыйбыз.
Сөтне җылытырга куябыз, бер савытта йомырка, песок, он салып тугылыйбыз да сөткә салабыз, болгата болгата пешереп бетерәбез. Крем суынгач майны салабыз. Камырны 6,7 кисәккә бүлеп, җәеп духовкада пешереп алабыз, әзер крем белән сылыйбыз да, 6,7 сәг тән соң тортыбыз әзер була.
Тәмле булсын. Сезне яратып Мәрьям.
*********
Тесто. Творог измельчаем, добавляем яйца, соль, сахар, соду - перемешиваем. Добавляем муку и месим мягкое тесто. Убрать на час в холодильник.
Крем. Молоко греем на плите, в другой миске смешиваем яйца, сахар, муку взбиваем и добавляем в молоко. Мешая варим крем. К остывшему крем добавляем масло.
Тесто разделяет на 6-7 частей, раскатываем и печём в духовке. Промазываем кремом коржи и через 6-7часов торт готов к употреблению. Приятного аппетита!
Присоединяйтесь к ОК, чтобы посмотреть больше фото, видео и найти новых друзей.
Нет комментариев