Камыр өчен кирәк:
✅Су--250 мл
✅Ак май--100 гр
✅Чеметеп кенә тоз
✅Он--1 стакан
✅Йомырка— 5 штук
Эшләү тәртибе:
Калын төпле мискегә салабыз суны, тозны. Кайнарга куябыз. Салабыз ак майны. 2 минутлар тирэсе кайнагач газыбызны кысып онны салып болгатабыз. Камырыбызны болгата болгата үзләндереп бетерәбез. Газдан алып суытабыз. Йомырка пешмәслек дәрәҗәгә җиткәч берәмтекләп йомыркаларны салып тугылыйбыз. Әзер массаны кондитер мешокка салып пергамент җәелгән табага үзебез теләгән формада салып чыгабыз. Духовкага пешерергә озатабыз. Тәмле булсын!!
210 гр мичтә иң элек 10 минут тирәсе пешерергә, аннан 180 гр ка калдырып тагы 25 минут пешерәсе. Калынрак булса озаграк тотыгыз.
Авт. mariamminnegulova (Марьям Миннегулова)
*******************
Для теста:
✅Вода--250 мл
✅Слив.масло--100 гр
✅Щепотку соли
✅Мука--1 стакан
✅Яйца— 5 штук
Ход работы:
В миску с толстым дном наливаем воду, соль. Доводим до кипения. Кладем слив.масло. После того как 2 минуты масса покипит, убавляем газ, помешивая засыпаем муку. Доводим до загустения. Убираем с плиты, даем остыть до тех пор, чтобы положить сырые яйца, помешивая кладем по одному. Готовую массу отправляем в кондитерский мешоки выкладываем на противень, застеленный пергаментом, придаете желаемую форму. Отправляем запекаться в духовку.
Выпекать в духовке при 210 гр сначала около 10 минут, затем оставить на 180 гр и выпекать еще 25 минут.
Присоединяйтесь к ОК, чтобы посмотреть больше фото, видео и найти новых друзей.
Нет комментариев