Үзем яратып ясый торган кабачки икрасы сезнең өчен, Сездән лайклар, комментарийлар.
Майонезлы кабачки икрасы. Без шуна өстенлек бирэбез..
3 кг кабачкины мясор-ан үткәрәбез,100 гр көнбагыш мае,250 гр томат.пастасы, кухмастер яхшы,250 гр майонез,150 гр песок(6 аш калагы дигэн суз), 2 чәй калагы тоз салып барысын бергэ болгатып кайнатырга куябыз...Сәг.ярым кайнагач 1 баш сарымсакны үткәреп салып, тагы 10 минут кайнатабыз да 2-3 чэй калагы 70% уксус кислотасы салып ябып куябыз.Чыгышы 6 банка ярты литрлы чыга.
Марьям Миннегулова
*****
3кг кабачки прокручиваем через мясорубку, добавляем 100 гр. подс.масла, 250 гр. томатной пасты, 250 гр майонеза, 150гр. песка (=6ст.л), 2 ч.л. соли. Все перемешиваем, ставим кипятиться. Через 1,5 часа добавляем 1 головку продавленного чеснока, кипятим еще 10 минут. Затем добавляем 2-3 ч.л. 70% уксусную кислоту. Получившуюся массу раскладываем по стерилизованным банкам и закатываем. Выходит 6 банок по 0.5л.
Присоединяйтесь к ОК, чтобы посмотреть больше фото, видео и найти новых друзей.
Нет комментариев