🍰 Інгредієнти:
• Яйця - 8 шт
• Цукор - 150 гр
• Ванільний цукор - 1 пакетик
• Борошно - 220 гр
• Розпушувач - 1 ч.л
🍰 Для крему:
• Вершки - 250 мл
• Цукрова пудра - 150 гр
• Маскарпоне - 250 гр
🍰 Для просочення:
• Молоко - 300 мл
• Цукор - 2 ст.л
🍰 Приготування:
Яйця збиваємо з цукром і ванільним цукром. Маса має збільшитися у 2-3 рази. Всипаємо борошно з розпушувачем. Перемішуємо лопаткою.Форму застеляємо пергаментом і змащуємо олією.Випікаємо бісквіт при 160° близько 1 години. Даємо повністю охолонути.Для просочення: молоко з цукром доводимо до кипіння. Даємо охолонути.Холодні вершки збиваємо з цукровою пудрою. Додаємо маскарпоне і перемішуємо вінчиком ще 3-4 хвилини.
Смачного 🍰🍒
#Домашній_кондитер 🎂 #торт
Самі кращі рецепти випічки в Домашньому кондитері ➡ https://t.me/klub_povarov
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев