З однієї порції виходить 5 баночок по 0,5л.
💖 Інгредієнти:
2 кг кабачків
1 солодкий перець (бажано червоний)
1 яблуко
1 цибулина
1-2 перчика чілі (я кладу 2)
1 морквина
1 головка часнику
70 г томатної пасти
200 г цукру
100 г оцту 9%
50 г солі
💖 Готуємо:Кабачки треба брати молоденькі, без кісточок. Кабачкі нарізати довгими брусочками. Усі інші овочі пропустити черепом м’ясорубку.
Скласти їх в каструлю. Додати сіль, цукор, томатну пасту, оцет. Довести до кипіння. Всипати кабачки в каструлю, перемішати. Спочатку рідини буде мало, але потім кабачки почнуть віддавати вологу.
Як закипить - варити 1 годину на середньому вогні. Готовий салат розлили і стерильні банки, герметично закрити. Перевернути і вкутати в ковдру до повного вистигання.
Смачного 💙💛
#Країна_рецептів 🍧#консервація #заготовки
Приєднуйся до каналу Країна рецептів ➡ https://t.me/krayina_retseptiv
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев