🍅 Інгредієнти:
Яйця 2 шт,
цукор 100 г або 5 ст л,
молоко 1,5 склянки,
дріжджі 12 г або 3 ч л,
вершкове масло 2,5 ст.л в розтопленому вигляді,
олія 2 ст. л.,
борошно 700 г,
сіль 1 ч.л,
ванільний цукор за бажанням.
🍅 Приготування:
Спочатку готуємо опару. У тепле молоко додаємо цукор, дріжджі і борошно невелику кількість (як на млинці). Як опара підійде (30-40 хв), змішуємо інші інгредієнти та додаємо опару. Замішуємо не круте тісто. Стінки пиріжків обмащуємо олією, зверху можна обмастити яйцем з цукром. Випікати при температурі 180 гр приблизно 30 хв, дивитися на вигляд, щоб стали румʼяними.
Цьом💋 і Смачного від П🍅мідорки
#Помідорка🍅 #випічка #пиріжки
Самі кращі рецепти на каналі П🍅мідорка ➡ https://t.me/uapomidorka
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев