1-ыкма: бал жана жаңгак 5 жаңгакты майдалап, 1 аш кашык табигый бал менен жакшылап аралаштырып, бир чымчым майдаланган корица менен имбирь кошуп аралаштыруу керек, аралашманы бир суткага муздаткычка коюу керек. Күнүнө 3 маал тамактан жарым саат мурун 1 аш кашык.
2-ыкма: пияз ширеси жана бал Пияздын бир стакан ширесинин үчтөн бир бөлүгүн сыгып, аны бир стакан табигый бал менен аралаштырып, дарылык аралашманы 1 чай кашыктан күнүнө 3 маал тамактан жарым саат мурун колдонуңуз. Аралашма ичегилерди эффективдүү тазалап гана койбостон, иммунитетти чыңдайт.
3-ыкма: табигый ширелер Күн сайын түшкү жана кечки тамакка жарым саат калганда жарым стакан анар ширесин ичиңиз (алма ширеси жана сабиз ширеси менен алмашыңыз) - шире мүмкүн болушунча табигый болушу керек, же жаңы сыгылган ширелерди жасаңыз.
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 4