Hello)) in the description of the video everything is detailed in English, you need to scroll down to the end
Ингредиенты:
Тесто:
Мука: 500г
Вода ( теплая)
Масло раст: 2 ст.л
Соль: 1 ч.л
Начинка:
Тыква: маленькая
Лук: 1 средний
Петрушка: 1 пучок
Красный перец/соль
Яйцо: 1 шт
Сливочное масло для жарки
______________________
Муку просеиваем, добавляем масло, соль.
Постепенно добавляем теплую воду, до получения теста средней мягкости. Вымешиваем, накрываем и готовим начинку.
Тыкву натираем на тёрке, лук обжариваем на топленом или сливочном масле.
Тыкву солим и оставляем на минут 5 - 10 , пока она даст сок, затем выжимаем ее.
Добавляем в миску тыкву, яйцо, зелень, специи, перемешиваем и добавляем обжаренный лук. Все тщательно перемешиваем.
Тесто делим на части ( у меня получилось 10шт)
Раскатываем тесто, выкладываем начинку на одну половину и закрывем другой. Края соединяем и срезаем лишнее
Жарим на сухой сковороде с двух сторон.
Сверху смазываем сливочным маслом и накрываем тазом, чтобы они смягчились
Ingredients:
Dough:
Flour: 500g
Warm water)
Rast oil: 2 tablespoons
Salt: 1 tsp
Filling:
Pumpkin: small
Bow: 1 medium
Parsley: 1 bunch
Red pepper / salt
Egg: 1 pc
Butter for frying
______________________
Sift flour, add oil, salt.
Gradually add warm water until a medium soft dough is obtained. Knead, cover and prepare the filling.
Grate the pumpkin, fry the onion in ghee or butter.
Salt the pumpkin and leave for 5-10 minutes, until it gives juice, then squeeze it out.
Add pumpkin, egg, herbs, spices to a bowl, mix and add fried onions. Mix everything thoroughly.
Divide the dough into parts (I got 10pcs)
Roll out the dough, spread the filling on one half and close with the other. We connect the edges and cut off the excess
Fry in a dry frying pan on both sides.
Grease the top with butter and cover with a basin so that they soften