Шоколадно-медовий бісквіт, терпкуватий
смак шоколадного заварного крему, вишня і коньяк – дивовижне поєднання!
Рецепт простий і доступний. Класичне
поєднання «шоколад-вишня» завжди безпрограшний варіант. Торт дуже соковитий,
м'який, буквально тане в роті. Бісквіт навіть більше нагадує моє улюблене
шоколадне тістечко брауні! Інгредієнти: https://ye.ua/gurman/30348_Tort_Shokoladniy_kupol__iz_vishneyi.html
https://www.facebook.com/groups/772666119522088/?multi_permalinks=1182107431911286¬if_t=like¬if_id=1494861323420734 або на сайті "Новини Є": https://ye.ua/gurman/
https://www.facebook.com/groups/772666119522088/?multi_permalinks=1182107431911286¬if_t=like¬if_id=1494861323420734 або на сайті "Новини Є": https://ye.ua/gurman/
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев