Анын тэмлелеге .
Ясавы да жайлы гына .Эре кыярлар да ярый.
3-4 кг кыярны телемлэп турыйсыз, шуна 500 гр томат пастасы( мин купме бар шуны салдым , 400 тирэлэре иде) ,1 стакан песок ,1 стакан под май , 2 аш кашыгы тоз ,2 баш сарымсакны турарга вак итеп ,но теркадан чыгарсан эйбэтрэк ,1 чэй калагы тоелгэн кара борыч .ШУШЫЛАРНЫ САЛАСЫН ДА БОЛГАТАСЫН ,3 СЭГЭТЬ ТОРА .АРА ТИРЭ БОЛГАТЫП АЛАСЫН .
Аннары 15 минутлап кайнатасын ,180 мл уксус саласын ,стерильлэнгэн банкаларга тутырасын .
Авт. Фируза Гатина
*********
3-4 кг огурцов нарезать, добавляем 400-500гр. томат.пасты, 1ст.песка, 1ст. подс.масла, 2ст.л. соли, 2 головки чеснока мелко нарезанные (можно чз терку), 1ч.л. молотого перца. Все перемешать. Оставить на 3 часа, Временами перемешивать. Затем 15 минуть варить, добавить 180мл уксуса. Разложить по стерилизованным банкам.
Вкусные рецепты любящей жены
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев