Предыдущая публикация
2ձու, 0,5լ կաթ, 1 դրոժ, 11գ փխրեցուցիչ, 200գ պեսոկ, 200գ ձեթ, մի պտղունց աղ, 1060գ ալյուր, չամիչ՝ ըստ ցանկության ։
Կաթը գոլացնել, որից մի փոքր վերցնել դրոժը բացելու համար։ Սա թողնել ուռի։
Ձուն հարել(ձեռքի հարիչով) մի պտղունց աղով, ավելացնել պեսոկը, ձեթը, գոլ կաթը և դրոժով բացված կաթը, մաղել փխրեցուցիչն ու ալյուրը խմորի մեջ, շաղախել։ Չամիչը չմոռանաք։ Ծածկել ցելոֆանով և սրբիչով, տեղափոխել տաք տեղ։ Ես ջեռոցը մի փոքր գոլացրեցի ու ճանապարհեցի այնտեղ։ Ուռելուց հետո մի անգամ իջեցնել։ Երկրորդ անգամ գնդիկներ անել,ծածկել մինչև ուռի, ձու քսել, թխել 200° ի տակ։
Տաք տաք շաքարաջուր քսել վրձինով։
Բարի ախորժակ ։
Տեսանյութը՝ հղումով։
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 24