Предыдущая публикация
Բաղադրիչներ`
Պահածոյացված կարմիր լոբի -1 տուփ
Կարմիր, դեղին բուլղարական պղպեղներ- 1 հատ
Եփած տավարի միս- 200 գր,
Ընկույզ- 100 գր
Սխտոր-1-2 ատամ
Կարմիր գլուխ սոխ -1 հատ
Քացախ-1 ճ.գ
Աղ- 1 թ.գ.
Մանր կտրտած համեմ- 2 ճ/գ
Բուսայուղ- 2 ճ/գ
Սև աղացած պղպեղ-
Խմելի֊սունելի- 1 թ/գ
Քացախ – 1 ճ/գ
Պատրաստման եղանակը
Խաշած միսը կտրատել բարակ ձողիկներով, սոխը բարակ կիսալուսնաձև շերտերով,համեմը մանր, բուլղարական գունավոր պղպեղները ևս բարակ ...
Ընկույզը մանրացնել...
Այդ ամենը խառնել մեծ թասի մեջ, ավելացնել լոբին, խմելի-սունելին, աղացած սև պղպեղը և աղը:
Սխտորը ճզմել, ավելացնել աղցանին...
Լցնել բուսայուղը և քացախը, լավ խառնել և մատուցել աղցանամանի մեջ...
Բարի ախորժակ...🥗👍
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 3