Խմորի համար`
1 ձվի դեղնուց,
5 ճգ. կակաո,
1 բաժակ շաքարավազ,
150 գր, կարագ,
250 գր. ալյուր,
1 ճգ. թթվասեր կամ ջուր,
կես թգ. սոդա,
մի քիչ վանիլին, մի քիչ աղ:
Կրեմի համար`
500 գր. թթվասեր,
3 ճգ. կակաո,
1 բաժակ շաքարավազ,
վանիլին:
Գլազուրի համար`
4 ճգ. կակաո,
5 ճգ. շաքարավազ,
4 ճգ. թթվասեր,
վանիլին:
Պատրաստման եղանակները
Խմորի համար կարագը քերիչով անցկացնել, ավելացնել դեղնուցը, կակաոն, շաքարավազը, թթվասրը, վանիլինը, աղը և լավ խառնել: Այնուհետև ալյուրի հետ խառնել սոդան և լցնել խմորի վրա և շարունակել խառնելը: Այն բաժանել 3 մասի:
Յուրաքանչյուր խմորը գրտնակով բացել և եփել ջեռոցում 180 աստիճան ջերմաստիճանում 10-15 րոպե:
Կրեմի համար թթվասերը, կակաոն, շաքարավազը և վանիլինը խառնել իրար և դնել սառնարանում, որպեսզի մի քիչ սառչի:
Գլազուրի համար բոլոր բաղադրիչները միասին խառնել, դնել մարմանդ կրակի վրա, եփել մինչև եռալը:
https://lolonews.ru/archives/90476
https://lolonews.ru/archives/75643
https://lolonews.ru/archives/75046
https://lolonews.ru/archives/75028
https://lolonews.ru/archives/71580
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 31