Предыдущая публикация
2კვერცხი
1წით.ბულგარული
1პომოდორი
300მლგ.რძე
200მლ.წყალი
3-4ახალი ხახვი
3-4ღერი ოხრახუში
2ღერი რეჰანი.
2ს.კოვზი სიმინდის სახამებელი.
ფქვილი იმდენი რომ დასასხმელი ბლინჩიკის ცომი მივიღოთ.
ყველი 300გრ.
ყველის გარდა ავურიოთ ყველაფერი.და დავასხათ ცხელ ტაფაზე.გადმივაბრუნოთ ნახევარზე მოვაყაროთ ყველი და დავტკეპნოთ ყველი გადავკეცოთ ყველი რომ დნობას დაიწყებს და ამოვიღოტ.ამ მასით 12ც გამოდის.გემრიელად მიირთვით.და ბედნიერი დღე ყველას
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 1
მოგიტანეთ ,გოგოებო.
ჩემი განსხვავებული რეცეპტით მოვედი .მუნდა გითხრათ გემრიელი გამოვიდა
5 კგ პამიდორი
1კგ ბულგარული წითელი წიწაკა
500 გრამი მწარე წითელი წიწაკა
1,კგ ვაშლი მე ზაფხულის ფამივიყენე
5 ცალი დიდი ზომის ხახვი
2 თავი ნიორი
1,სკ უცხო სუნელი
,1სკ პილპილი
1,სკ გარციცის ფხვნილი
1,სკ დარიჩინი
2 სკ ორეგანო
5 ცალი მიხაკი
ძმარი 200 გრამი
ზეთი 200 გრ
შაქარი ბევრი არ დაჭირდა ვაშლი ტკბილი ოყო მარილი
ქვაბში ერთად მივათავსოთ პამიდორი დაჭრილი 4 ხახვი ვაშლი ნიორი დაფნის ფოთოლო ,ნიახური ოატარა შეკვრა კამამივხარშოთ ჩაფლავებამდე .დავაბლენდეროთ გავხეხოთ . საცერში .ცალკე გავთუთქოთ ციტა წყალში და ზეთში წიწაკები და ისიც დავაბლენდეროთ
მასები შეურიოთ ერთმანეთ და დაუმატოთ საკმაზები ვადუღოთ ნახევარი საათი ვურიოთ არ მიიწვას.ჩავასხათ ცხელ ცხელი .
უგემრიელესი გამივიდა .