.ავიღოთ 300 გრ ზეთი დაუმატეთ 2 ცალი კვერცხი ისე რომ არგასკდეს გული ++ ერთი ჩაის კოვზი მარილი ძმარი -ან ლიმონის წვენი ++ ერთი კოვზნახევარი მდოგვი ++ ერთი ჩაის კოვზი შაქარი და მხოლოდ ჩოპერისბლენდერით ნელნელა დავაბლენდეროთ. უგემრიელესია აგარასოდეს იყიდით.მხოლოდ ესეთით ამოიყვნთ
Мы используем cookie-файлы, чтобы улучшить сервисы для вас. Если ваш возраст менее 13 лет, настроить cookie-файлы должен ваш законный представитель. Больше информации
Комментарии 2
ხრაშუნა და გემრიელი
ეს გამოვაცხვე აჩმის ჟარონზე
4 კვ ცილა (0 ზომის კვერცხი)
360.0 შაქარი
მწიკვი მარილი
1/3 ჩაის კოვზი ლიმონმჟავა
თასი რომელშიც ამოგვყვავს უნდა იყოს მშრალი
არ უნდა შეგვყვეს კვერცხის გული
ამოვიყვანე ცილა მწიკ მარილთან კარგად და გადავიტანე ორთქლის აბაზანაზე ვთქვიფოთ მიქსერით და ვამატოთ პორციებად შაქარი
როცა შაქარი გადნება ვამატებ ლიმონმჟავას და გადმოვდგამ
ვასხამ კალკადეფენილ ყალიბზე
ცხიმს ვუსმევ კალკას შეგიძლიათ ფოლგაც
ვაცხობ გაზქურაში 140 გრადუსზე
დაბალი ტემპერატურა უნდა
ყველა გაზქურა ინდივიდუალურია ჩემსას ასე სჭირდება
ცხობის დრო გამოშრობაზეა.მე 2 საათი დამჭირდა ხის წკირით გასინჯეთ
კარგად გამომშრალი ბეზე ინახება დიდხანს
ვანილი გემოვნებით
შეგიძლიათ დაამატოთ ნიგოზი კაკაო ხსნადი ყავა