Предыдущая публикация
Біріншісі: ұн мөлшері жеткіліксіз. Егер қамыр өте сұйық болып шықса, онда қуырылғаннан кейін құймақтың басылып қалу ықтималдығы артады. Қамырдың консистенциясына қараңыз, ол қою, майлы қаймаққа ұқсау керек, қамыр қалақшадан немесе қасықтан әрең сорғалап түседі.
Екінші себеп: сіз ұн қоспасын тым қатты және ұзақ уақыт араластырған болуыңыз мүмкін, клейковинаның шығуы тез болды, бұл үлпілдектіктің жоғалуына әкелді, сонымен қатар мұндай құймақ көбінесе резеңке тәріздес болып шығады.
Құймақтардың іші шикі болмас үшін жақсы мөлшердегі өсімдік майында орташа отта қуырған жөн. Қосымша қақпақпен жауып, тағы бірнеше минут қуыруға болады. Астарыңыз дәмді болсын.
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев