Ծնեբեկը.- վիտամիներով շատ հարուստ բանջարեղեն է(արմատի տեսքով): Ընդհանրապես այն մշակում են «թմբավոր» հողի մեջ(կարտոֆիլի բուկլիցի նման): Հողի թմբից 10 -15 սմ եթե բարձրանում է, կտրում ես, պոչի կողմից կեղևն մաքրում: Կարող ես թույլ աղաջրով խաշել( շատ կարճ), ջրից քամել, վրան լցնել կարագով կամ բուսական մարգարինով մի փոքր դաղված սուխարու փոշի՝ շատ համով է՝ հատկապես գլխամասն: Կարող ես տապակել և այլն: Ճնաբեկն----դա կանաչ շպագելն է, կա նաև սպիտակը:
Комментарии 3
Ծնեբեկը.- վիտամիներով շատ հարուստ բանջարեղեն է(արմատի տեսքով): Ընդհանրապես այն մշակում են «թմբավոր» հողի մեջ(կարտոֆիլի բուկլիցի նման): Հողի թմբից 10 -15 սմ եթե բարձրանում է, կտրում ես, պոչի կողմից կեղևն մաքրում:
Կարող ես թույլ աղաջրով խաշել( շատ կարճ), ջրից քամել, վրան լցնել կարագով կամ բուսական մարգարինով մի փոքր դաղված սուխարու փոշի՝ շատ համով է՝ հատկապես գլխամասն: Կարող ես տապակել և այլն:
Ճնաբեկն----դա կանաչ շպագելն է, կա նաև սպիտակը: