Ингредиенттер:
жарым пияз, тууралган
1 стакан суу
2 стакан ун
1 чон кашык суу май
1 жумуртка
Суу май (сансаны бышырыш жана жайыш учун)
Жасалышы:
1. Пиязды сууда 5 муноттой кайнатыныз. Суусун сузуп алыныз.
2. Унду бир идишке туз менен кошо элениз, жумуртка, суу май жана пияздын суусу менен жумшак камыр жуурунуз жана 2 саат устун жаап коюунуз.
3. Камырды экиге болунуз. Бироону тоголоктоп таk ортосун тешип алаканыныз менен жукарта баштаныз. Колунузду улам улам майлап турунуз. Канча ичке болсо ошончо жакшы болот. Тегиз жана ичке болгондон кийин 10-15см узун болгондой кылып колунузга оронуз жана бир четке майлап койуп койунуз. Экинчи камырды дагы ушинтип жукартыныз.
4. Бир казанда майды ысытыныз, биринчи камырдын бир жагын майга салыныз экинчи жагын капталга буктоп салып кызарганга чейин бышырыныз.
5. Сарыктырыш учун кагаз салфеткага коюп коюнуз. Дасторконго коердон мурун пудра шекердии сээп коюунуз.
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 1