Предыдущая публикация
🌶 🌶 3კგ წითელი ბულგარული და 1კგ წითელი მწარე წიწაკა გავრეცხოთ, შეშრეს და გავასუფთაოთ თესლისგან. გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში ცოტა წვრილ ბადეში. დავდოთ საწურზე და ჩამოიწუროს. გადავიტანოთ თუჯის ქვაბში დაუმატოთ 5სკ ზეთი, 120გრ ორჯერ გატარებული ნიორი, 3-4სკ უცხო სუნელი, 1სკ ზაფრანა, 2-3სკ ხმელი ქინძი, 1სკ ტომატ-პასტა, 5სკ ძმარი, მარილი. მარილი ცოტა უნდა ემეტებოდეს. დავდგათ დაბალ ცეცხლზე და მოვადუღოთ მორევით. 15-20წთ. გადავიტანოთ ცხელი მშრალ ქილებში. (ზოგი უმატებს ასპირინს) შეგიძლიათ ზემოდან მოასხათ ზეთი.გამოვიდა 7ცალი 250მლ ქილა.
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев