CityRiga.lv 🇱🇻
👉 Tomātu krēmzupa
❗Pamatnei:
1,3 kg tomātu, 4 vidēji burkāni, 2 paprikas pākstis, 300 g nomizotu kabaču bez sēklām, 180 g krēmsiera, garšvielas pēc izvēles.
❗Pagatavošana :
1. Burkānus nomizo un sagriez ripiņās. Papriku un kabaci sagriez vidēja izmēra gabalos. Pannā sakarsētā eļļā apcep burkānus, pievieno papriku, pēc pāris minūtēm – kabaci. Turpini cept 7–10 minūtes. Pievieno garšvielas, aplej ar verdošu ūdeni un atstāj uz plīts sautēties.
2. Kamēr dārzeņi sautējas, sagatavo tomātus – augšpusē mizā iegriez krustiņu, liec karstumizturīgā traukā un aplej ar verdošu ūdeni. Minūti paturi, pārliec citā traukā un aplej ar ledaini aukstu ūdeni. Izņem tomātus no ūdens, novelc mizu un sagriez palielos gabalos.
3. Sasautētos dārzeņus no pannas pārliec katlā, pievieno tomātus un vāri, līdz visi dārzeņi mīksti. Ja nepieciešams, pievieno vēl garšvielas un sāli.
4. Dārzeņus sablendē ar rokas blenderi. Ja šķiet, ka šķidruma par daudz, pirms blendēšanas nolej. Katlu ar krēmzupu liec atpakaļ uz uguns, pievieno krēmsieru un uz nelielas uguns maisot, sildi, kamēr siers izkūst.
5. Lej zupu šķīvjos un papildini ar izvēlētajām piedevām.
Lai labi garšo!
Paldies 👉 Par veselību ( https://www.facebook.com/parveselibu )
#cityrigalv #riga #рига #Латвия #Latvia #Latvija #baltic #travel #europe #helloriga #iloveriga #cityriga #receptes
CityRiga.lv uz 2025 var lejupielādēt un izdrukāt, un tādējādi mēs būsim jūsu viesi visu gadu!
...Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев