Робота над вивченням астаксантину кипить повним ходом, і, схоже, ми ще тільки на початку шляху.
Факт 1 - астаксантин зменшує окислення жирних кислот, в тому числі поліненасичених (омега-3), тим самим роблячи нашу їжу більш корисною, цінною.
Факт 2 - астаксантин знижує рівень холестерину в крові, що дуже важливо для профілактики ожиріння.
Факт 3 - астаксантин грає важливу роль в профілактиці простатиту і раку передміхурової залози, так як нейтралізує ферменти, які завдають шкоди простаті.
Факт 4 - астаксантин знижує ішемічне пошкодження головного мозку. До відома: ішемія - місцеве недокрів'я, недостатнє кровопостачання, тобто зниження надходження крові до органу, найчастіше через судинних порушень.
Факт 5 - астаксантин знижує ризик розвитку цукрового діабету, оскільки здатний контролювати нормальний рівень цукру в крові.
Факт 6 - астаксантин захищає нирки від ушкодження, сприяє профілактиці нефропатії. Астаксантин як антиоксидант захищає клітини нирок від окислювального пошкодження, що відбувається на тлі багатьох захворювань, у тому числі і цукрового діабету. Тобто доведено, що астаксантин перешкоджає розвитку ускладнень.
Факт 7 - астаксантин знижує втому очей, тобто зміцнює м'яз очного яблука, тим самим бере участь в профілактиці вікової далекозорості. Застосування астаксантину покращує фокусування на прилеглих предметах, адже саме з цією проблемою люди стикаються у віці 45-50, а то й раніше. Тобто астаксантин віддаляє вік носіння окулярів для читання.
Познайомитися з рекомендаціями щодо використання астаксантину, як дієтичної добавки до основного раціону харчування, ви можете на сторінці астаксантину.
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев