Тооктун бутунан самсалар😋
Мен жилик самса деп атап койдум😍.
Оозуна ушундай салганда эле,токтоно албай каласын🤤. Самсанын камыры да кырсылдап,озгочо болот.Сиздер да жасап корунуздор👍.
Азыркы учурда Адал тоок этин табыш ото кыйын.
Мен бир гана Тойбосстун адал тоок эттерин коркпостон алып колдоном. Тойбосс компаниясы продукциялардын адалдыгына,тазалыгына озгочо маани берет👍.
🔸РЕЦЕПТ
✔️Тооктун буттарын бир аз бычак мн кесип чыгабыз. Туз,приправалар жакшы синиши учун. Эттин устуно туз+чёрный перец+паприка+май куюп аралаштырып,1 саат маринаддап коебуз
✔️Начинкасына:туз+пияз+картошка+укроп+май куюп аралаштырабыз
✔️Туз+суу+ун салып,камыр жууруйбуз. Бир аз тыныктырып,жука кылып жаябыз
✔️камырга суйкогонго: тон майды эритип,бир аз гана суу май аралаштырабыз да
Жука жайылган камырга суйкоп,ороп алабыз. Слоенное тесто даяр👍
Жасап алган тестону болукторго болуп,тегерек кылып жайып алабыз
✔️тегерек камырга начинка+тооктун этин салып,видеодогудай кылып туйобуз
✔️духовканын листине салып,устуно жумуртканын сарысын суйкоп,духовкада бышырып алабыз
Ооздо эрий турган самсалар даяр🤤👍
Тамагыныздар даамдуу болсун 🤲🏻
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев