Предыдущая публикация
✅Камыр өчен:
каймак - 180 гр
сода - 0,5 чәй кашыгы
йомырка - 1 данә
сыер мае - 100гр
тоз - 1 чәй кашыгы
он - 400 гр
✅Эчлек өчен:
тавык ите - 400 гр
бәрәңге - 300 гр
суган - 3 данә
тоз- 2 чәй кашыгы
борыч - 1 чәй кашыгы
✅Эш барышы:
Каймакка чәй содасы, йомырка, сыер мае, тоз, он салып камыр басабыз, камырны ял иттерәбез бер 15 минут тирәсе.
Камыр ял иткән арада эчлек ясыйбыз:
Бәрәнгене әрчеп, турап, тавык итен турап, суган, тоз, борыч кушып бутыйбыз, зуррак- кечерәк шарчыклар ясап, өлешләрне ясыйбыз.
180 гр җылынган духовкада 40 минутлап пешерәбез.
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев