Камыр:
📝3 йомырка
📝Тоз
📝4 аш кашыгы он
📝50 мл су
Һәм горбуша балыгы!
Агын аерым алып күпертәбез.
Сарысына тоз,он ,су кушып камыр ясыйбыз да,күпертелгән йомырка агына салабыз.Шундый көбек кебек йомшак камыр килеп чыга да куя!
Горбуша балыгын юганнан соң,киптереп,телемләп кисәбез.тоз-борыч белән алып куеп торабыз(камыр әзерләгәнче)
Кызган майда башта он,аннан камырда әйләндереп табада кызырабыз.
Авт. Эльмира Ваисовна
**************************
Тесто:
📝3 яйца
📝соль
📝4 ст. л. муки
📝50 мл воды
И рыба горбуша!
Рыбу горбушу промыть,обсушить и нарезать ломтиками.приправить солью и перцем (пока готовим тесто)
Отдельно взбиваем яичный белок.
В желтки добавляем соль, муку, воду, делаем тесто и кладем взбитые яичные белки. Получается такое мягкое тесто, как пена!
Рыбу обваливаем сначала в муке, затем в кляре и отправляем жариться в раскалённом масле.
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 1