Кирәк:
✅Кабак
✅Фарш
✅Бәрәңге
✅Суган
✅Кишер
✅Кәбестә
✅Тәмләткечләр
Кабакның өстен кисәсез, эчен чистартасыз. Барлык ингредиентларны турап, барысын бергә болгатасыз. Кабакның эченә тутырасыз. Бераз су салсагыз була. Мин салдым, кабакның үзенең дә согы бүленеп чыкты. Кабакны фольгага төреп 2-3 сәгать духовкада пешерәсез. Мин кабакны пыяла савытка утырттым, савытка бераз су салдым. Кабакны фольгага яхшылап төрсәгез тизрәк пешәчәк. Яисә фарш, бәрәңгене бераз пешереп салырга була.
Мин духовкада өч сәгать тоттым. Бик йомшак булды😍
Авт. МИЛӘҮШӘ ФӘРХЕТДИНОВА
***********************
ТЫКВА, КОТОРАЯ ЗАПЕКАЕТСЯ ЗА ТРИ ЧАСА
Необходимо:
-Тыква
-Мясной Фарш
-Картофель
-Лук
-Морковь
-Капуста
-Специи
Необходимо срезать верхушку тыквы и очистить внутреннюю часть. Все ингредиенты разрезать и перемешать. Отправить "начинку в тыкву. Можно добавить маленько воды. При готовке выделяется и у тыквы сок. Завернув, тыкву в фольгу необходимо запекать в духовке 2-3 часа. Я поместила тыкву в стеклянную посуду и налила в нее немного воды. Если тыкву хорошо завернуть в фольгу, то приготовятся быстрее.
Приготовленная тыква получается очень мягкой.
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев