Ռուսական խոհանոց. ցանկացած բան եփել, միայն թե խորտիկ ստանանք:
Բելառուսական խոհանոց. մենք պատրաստում ենք ամեն ինչ, բայց կարտոֆիլից։
Ուկրաինական խոհանոց. վերցրեք երկու խոզի կոտլետ, բայց յուղոտ կոտլետներ՝ որպես միջուկ տորթի համար:
Վրացական խոհանոց. ինչ-որ բան եփել, ավելացնել կիլանտրոն, լցնել kinzmarauli, ավելացնել սուլուգունի:
Ֆրանսիական խոհանոց՝ միսը մի կերպ տապակել, լցնել այն սոուսով, որով 3,5 ժամ շոգեխաշել եք, զարդարել սեզլոտով։
Իտալական խոհանոց. մնացորդները հավաքեք սառնարանից, տաքացրեք, շաղ տվեք մոցարելլա: Մատուցել նրբաբլիթի վրա կամ մակարոնեղենի հետ։
Չինական խոհանոց. բռնել ինչ որ բան , բակում խոտաբույսեր հավաքել, արագ կրակի վրա տապակել համեմունքների սարով և մեկ լիտր սոյայի սոուսով:
Ճապոնական խոհանոց. ծովում կենդանի ինչ-որ բան բռնեք, անմիջապես կտոր-կտոր արեք, մատուցեք թռվռալով և վրան վասաբիով:
Մեքսիկական խոհանոց. Ավելացնել պղպեղ: Ցանկացած բան միայն կծու պղպեղով։
Լիբանանյան խոհանոց՝ քսել քնջութի յուղով, լցնել կիտրոնի հյութի վրա։ Սեղանի մոտ մատուցեք 20 րոպե հետո, որպեսզի ոչ բոլորը հասկանան, թե ինչ կար սկզբում։
Հնդկական խոհանոց՝ կարրին խառնել պղպեղի, պղպեղի և պղպեղի հետ։ Ավելացնել կարրիին: Զարդարել ոլոռով։
Հունական խոհանոց. Մատուցեք էժան սնունդ, պարզապես կտրատեք կտորներով և նույնիսկ չխառնեք: Հպարտությամբ կրկնեք. «Բնական արտադրանք»:
Հրեական խոհանոց. ճաշատեսակները բաժանեք մսի և կաթնամթերքի. այժմ դուք կարող եք ցանկացած բան պատրաստել, հիմնականը առանձին է) Սա նույն tsimes-ն է:
Ղազախական, ղրղզական և թուրքմենական խոհանոց. վերցնում ենք չորացրած միս, ապխտած միս, թարմ միս և երկար եփում ենք՝ ավելացնելով աղ, խմոր, թթու կաթ և այլ համեմունքներ՝
գնչուական խոհանոցը համտեսելու համար. ամբողջ ընտանիքով գնում ենք շուկա, սակարկում երկար ժամանակ։ Հետո պատրաստում ինչ որ բան տուն բերած էժան մնացորդներով
Ուզբեկական խոհանոց. վերցնում ենք ամենագեր խոյը, կտրում ենք ճարպի պոչը, կտրատում սոխը և պատրաստում սամսա (10 կգ սոխի համար՝ 0,5 կգ ճարպի պոչ և 0,1 կգ գառան միս՝ մնացած խմորը):
Ամերիկյան խոհանոց․ խորովել շատ յուղոտ բան։ Մատուցել տապակած կարտոֆիլի հետ, համեմել ցածր յուղայնությամբ մայոնեզով, լվանալ դիետիկ կոլայով։
Գերմանական խոհանոց. Գնեք խանութում առկա բոլոր տեսակի երշիկեղեն և գինիներ և եփեք դրանք միկրոալիքային վառարանում «գրիլ» ռեժիմով: Խմեք գարեջրի հետ՝ նրբերշիկներին անվանելով գերմանական և ավստրիական հողերի անուններով։ Այս բաղադրատոմսը կոչվում է «Ամեն ինչ լավ է ընթանում գարեջրի հետ»: կամ «Դա կլիներ պրետզել»
նորվեգական խոհանոց. ծովատառեխ կերեք:
Թաթարական խոհանոց՝ վրացական խոհանոցից ինչ-որ բան եփել, բայց միայն գառան և հավից: Խնայեք համեմունքների և պղպեղի վրա:
Հյուսիսային Կորեայի խոհանոց. Եթե կարող եք գտնել, մի քիչ բրինձ կրակի վրա եփեք:
Հայկական խոհանոց կարդացեք վերևի խոհանոցները, միացրեք իրար, ստսցեք 123 առանձին կերակուրներ, ու ամբողջ աշխարհին կլիզմա արեք ձեր հայկականով🤣🤣🤣
Սիրով ձեր Արև
Քրքրեցի համսշխարհային խոհարարների լավագույն բաղադրատոմսերը։
#Արև
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 4