Для випічки коржів навіть не знадобиться міксер😉
Тісто:
2,5 ст муки
2 ст цукру
5 ст л какао
1ч л соди
1 ч л розпушувача
дрібка солі
Зєднати всі сухі інгредієнти і добре вимішати
1 ст молока
1 ст кипятка
0,5 ст олії
2 яйця
Змішати всі рідкі інгредієнти і в два прийоми вилити в сухі,все ретельно перемішати та вилити на пательню застелену пергаментом і випікати при темп 180 градусів 35 хв до сухої шпажки.Охолодити та розрізати на два коржі.Форма
Крем:
200 гр сметани
100гр цукру
1 яйце
2 ст л крохмалю
Все з'єднати та варити на середньому вогні весь час помішуючи до загустіння.Охолодити.
200 гр смородини+50 гр цукру перебити блендером та поставити на плиту,коли закипить дод 1 ст л крохмалю розведеного у 3ст л холодної води,варити до загустіння,охолодити.
300 гр мякого масла збивати міксером та поступово додавати наші креми.
Половину крему викласти між коржами,а решту на верх нашого торту.Прикрасити за бажанням.Смачного😋
PS:стакан 200грам,форма20×30 см
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев